De Brandevoorterdag speelt zich af in het centrum van de Helmondse wijk Brandevoort. Dit centrum wordt de Veste genoemd.

Adres:
De Plaetse
5708, Helmond

Klik op deze Google Maps link voor een overzicht van de Veste

homes-100x100No parking-100x100Woont u in Brandevoort, de Veste?!

Gelieve dan deze brief door te lezen i.v.m. autovrije zone en geplande wegafsluitingen tijdens het evenement: "Brief bewoners - Brandevoorterdag 2016.pdf

fiets-icoonBent u met de fiets?

Parkeren kan op het binnenterreinen van de diverse basisscholen en aan de diverse toevoerwegen van het evenemententerrein. Bij het NS Station is een grote fietsenstalling aanwezig (onbewaakt). Volg parkeerborden voor fietsers.


trein-icoonOpenbaar vervoer

De Brandevoorterdag is uistekend te bereiken met het openbaar vervoer

  • Trein: het terrein is op 1 minuut loopafstand van station Helmond Brandevoort. Plan uw reis met de NS reisplannerns
  • Bus: Neem stadsbus 52, halte Besselhoeve. Vanaf daar 5 minuten lopen. Plan uw reis met OV9292 ov9292

auto-icoonAuto en Parkeren

Parkeren in de Veste - het centrum van Brandevoort - is tijdens de Brandevoorterdag zelf uitsluitend mogelijk voor bewoners.
Een groot parkeer terrein is te bereiken door de P-borden te volgen vanaf de "Brandevoortse Dreef", naar "De Voort". Op deze rotonde gaat u de brug over. Op diverse plaatsen langs de route vindt u verkeersregelaars die u de juiste parkeerlokaties kunnen wijzen. 

 

Afdrukken

 

 

 

Copyright Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., webmaster Stichting Brandevoorterdag © 2016. All Rights Reserved.