LOCATIE: M
Techniek is leuk! En overal om ons heen! Neem een kijkje in de wereld van de robots! Brandevoort bevindt zich midden in de place to be als het high tech research en ontwikkeling betreft. Ben je geïnteresseerd in techniek of wil je gewoon zien wat robots allemaal kunnen, kom dan zeker naar ’t Brandpunt en maak kennis met de laatste technieken rondom robots! 
ig2i6TuP
Door Fontys studenten van “Team Rembrandts” zullen de robots gedemonstreerd worden waarmee de afgelopen jaren meegedaan is aan de internationale wedstrijden van de First Robotics Competition. Het team zal laten zien hoe het werkt en je zelf laten ervaren hoe het is om een robot te besturen. . 
 RembrandtRobot 15pct
Fontys Mechatronica demonstreert een Baxter robot. 
baxter
Maak kennis met de Nao robots, deze kunnen reageren op mensen en allerlei opdrachten uitvoeren, ze kunnen zelfs dansen! 
NAO robot in de klas2
Ook zal een Paro robot het hart van iedereen proberen te stelen, Paro kan door interactie demente mensen bezig houden en gezelschap bieden. 
 Knuffelrobot
Het ATeam, een groep studenten van de TU/e en Fontys zal de zelfrijdende auto laten zien en kunnen alles vertellen over de wedstrijd op de A270, waar teams uit heel Europa met zelfrijdende en met elkaar pratende auto’s een aantal scenario’s hebben uitgevoerd. 
 cached 50pct
En voor de mensen die graag zelf willen proberen hoe ze een snelle racetijd neer kunnen zetten is er de Driving Experience van Driven
 logo driven

 

 

 

Copyright Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., webmaster Stichting Brandevoorterdag © 2016. All Rights Reserved.